Hıdırellez geldi çattı, Bahar geldi, aşk attı. Gül kokusu yayıldı her yana, Dostlar bir araya geldi, coştu canlar.

 Hıdırellez geldi çattı,

Bahar geldi, aşk attı. Gül kokusu yayıldı her yana, Dostlar bir araya geldi, coştu canlar.

Yeşillendi her yer, açtı çiçekler, Güneşin sıcaklığı sarıyor her köşeyi. Hıdır ve İlyas geldi bu gece, Mutluluk, sağlık ve huzur getirdi yine.

Eski kötülükleri geride bırakalım, Yeni başlangıçlar yapalım hep birlikte. Birlikte sevinelim, birlikte coşalım, Hıdırellez'in bereketiyle mutlu olalım hep birlikte.

Hıdırellez geldi, kutlu olsun, Aşk, sevgi, dostluk dolsun. Hepimiz için güzellikler getirsin, Hıdırellez'in bereketiyle hepimiz mutlu olalım.


Hıdırellez ateşi yandı, Dualar, dilekler edildi her yanda. Sağlık, mutluluk, bolluk, bereket diledik, Sevgi, saygı, hoşgörü dolu günler istedik.

Hıdır ve İlyas geldi dualarımıza, Birbirimize sarıldık, dostluk kattık yüreğimize. Hep birlikte yürüdük, yeni ufuklara doğru, Hıdırellez'in bereketiyle huzurla dolduk yine.

Hıdırellez kutlaması, yenilenmenin habercisi, Doğanın uyanışı, umudun yeşermesi. Yeni bir yaşama adım atmanın zamanı, Hıdırellez'in bereketiyle başlayalım yeniden hayata.

Hıdırellez kutlu olsun, dostlarım, Sağlık, mutluluk, huzur dolsun yüreklerimize. Yeni umutlarla, güzelliklerle dolu olsun yaşamımız, Hıdırellez'in bereketiyle hepimiz mutlu olalım.




Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski